Якщо вас цікавлять борова новини, сайт "Слобідський край" стане вашим надійним джерелом інформації. Тут публікуються всі актуальні матеріали про події в Борівській громаді, думки місцевих експертів та репортажі з місця подій. Будьте в курсі всіх змін, що відбуваються в регіоні.
новини
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22024-10-14 11:21:57
Раз зайшла тема про новини, то потрібно її як слід обговорити, та й узагалі сказати, хто і де читає новини. Адже в наш час так багато різних новинних порталів, які надають інформацію різної якості. Мені дуже пощастило тому, що я вже не перший рік користуюся новинним порталом Delo.ua, який надає перевірені та актуальні новини. Зовсім недавно я прочитав статтю про те, що понад 2000 компаній перевірять податківці до кінця 2024 року https://delo.ua/business/fiskaly-doberu … da-435129/ , що розкриває тематику податків і бізнесу в країні. Взагалі, я завдяки їхній роботі можу дізнаватися інформацію про безліч тематик, але особливу увагу приділяю новинам бізнесу та економіки, таким чином, я завжди в курсі подій, що дуже корисно. Але так само не забуваю читати глобальні новини, бо вони показують усі тенденції світової економіки та політики.